Algemene Voorwaarden Hello Hipster

HELLO HIPSTER staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 69021805. Onderstaand vindt u de algemene voorwaarden van HELLO HIPSTER.NL 

Wanneer het leveringen of diensten betreft die niet via de webwinkel plaatsvinden, maar ontstaan uit bijvoorbeeld contante verkopen dan zijn de artikelen uitgesloten van deze voorwaarden. Op alle leveringen, diensten en overeenkomsten van of met HELLO HIPSTER als ook op deze voorwaarden, is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing. 

1.Prijzen 
Alle genoemde prijzen in de webwinkel van HELLO HIPSTER zijn in euro`s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Zolang de overeenkomst niet definitief tot stand is gekomen, is HELLO HIPSTER bevoegd de vermelde prijzen alsmede de voorwaarden te wijzigen.  U gaat op het moment van het bevestigen van uw bestelling automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden. 

2.Bestellen 
Alle omschreven en afgebeelde artikelen op de website van HELLO HIPSTER die voorzien zijn van een bedrag, kunnen besteld worden in de webwinkel. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u direct een orderbevestiging per e-mail met daarin een overzicht van de bestelde artikelen, het factuurnummer en het afleveradres. Wanneer de gegevens op de orderbevestiging onjuist zijn, dan kunt u HELLO HIPSTER hierover per e-mail berichten (info@hellohipster.nl). Wanneer HELLO HIPSTER binnen 24 uur geen reactie van u heeft ontvangen, gaat HELLO HIPSTER er vanuit dat alle gegevens correct zijn. Ondanks dat HELLO HIPSTER gebruik maakt van een voorraadbeheersysteem kan het voorkomen dat een artikel is uitverkocht of gelijktijdig door iemand anders is besteld. In dit geval zal HELLO HIPSTER u hiervan zo spoedig mogelijk in kennis stellen. Indien u geen orderbevestiging ontvangt, is er iets mis gegaan (bijv. onjuist e-mailadres of betaling niet goed gegaan). Neemt u dan contact met ons op, zodat we kunnen wat er mis is gegaan.

3. Betalen 
Wanneer de bestelling via de website van HELLO HIPSTER plaatsvindt, dient u het HELLO HIPSTER te voldoen, waarbij een online betaling via het erkende en beveiligde betalingssysteem van iDEAL onze voorkeur geniet. 
Zodra HELLO HIPSTER uw betaling heeft ontvangen, zal dit per mail aan u worden bevestigd. Hierna zal de afwikkeling van de bestelling in werking worden gesteld. Wanneer de betaling niet via iDEAL tot stand komt, maar middels een overboeking, dan brengt dit automatisch een iets langere levertijd met zich mee. Uiteraard streeft HELLO HIPSTER er naar om uw bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken. Mocht u binnen 7 dagen het bedrag nog niet hebben overgemaakt naar HELLO HIPSTER dan gaan wij er vanuit dat u afziet van uw aankoop. 
Bij afhalen dient de betaling bij voorkeur vooraf via iDEAL of bank te zijn voldaan. Ook hierbij geldt, als u binnen 7 dagen uw bestelling niet heeft opgehaald dan wordt uw bestelling door ons geannuleerd. 

4. Verzenden en Verzendkosten 
De standaard verzendkosten voor een bestelling op de website zijn € 3,95.
De verzendkosten voor België zijn € 8,95.

5. Levering 
Voor iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling. HELLO HIPSTER levert bestellingen af in Nederland en Belgie. Alle bestellingen worden aangeboden op het door u opgegeven afleveradres. HELLO HIPSTER hanteert zo kort mogelijke levertijden en zal er dan ook alles aan doen de bestelde artikelen zo spoedig mogelijk bij u af te laten leveren. Alle voorradige artikelen zullen binnen 1 tot 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling bij u thuis worden afgeleverd, m.u.v. pre-orders en gepersonaliseerde artikelen. 

Wanneer het pakket verzonden wordt, ontvangt u van HELLO HIPSTER een e-mail met daarin de bevestiging van de zending. Aan de gemelde en vermelde leveringstermijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Bovendien kunnen de genoemde leveringstermijnen niet leiden tot enige vorm van aansprakelijkheid. Aan het verzenden van de artikelen wordt de grootst mogelijke zorg en aandacht besteed. Al onze producten worden zorgvuldig gecontroleerd en goed verpakt voor verzending. Een enkele keer komt het voor dat PostNL er langer over doet uw bestelling te bezorgen. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden welke ontstaan tijdens of voortvloeien uit het vervoer van uw bestelling door PostNL. Helaas hebben wij geen invloed op het bezorgproces van PostNL.

6. Onjuiste bezorging 
Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor de vermelding van het juiste afleveradres. U wordt geacht deze gegevens bij iedere bestelling op juistheid te controleren en ze waar nodig aan te passen. HELLO HIPSTER kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van typefouten en/of het invullen van onjuiste gegevens door de klant. 

7. Retourneren 
U heeft het recht om de door HELLO HIPSTER geleverde artikelen (met uitzondering van gepersonaliseerde artikelen) binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren onder de volgende voorwaarden: 

7.1 - Het retourrecht geldt alleen voor ongebruikte artikelen welke in originele staat verkeren en zijn voorzien van de originele verpakking met prijskaartje en een ingevuld retourformulier. 

7.2 - De verzendkosten van de retourzending komen ten alle tijde voor rekening van de koper. De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling. 
Indien bij het retourneren van de artikelen bovengenoemde regelgeving wordt nageleefd, zal HELLO HIPSTER het bedrag (met uitzondering van de verzendkosten en eventuele overige kosten door bijv. schade) binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen aan u crediteren. 

HELLO HIPSTER behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of opzettelijk is beschadigd. Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 14 dagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door u is geaccepteerd. 

 

* Artikelen uit de SALE met minimaal 50% korting of meer kunnen niet worden geretourneerd.

* Artikelen gekocht uit de Black Friday Superdeals kunnen niet worden geretourneerd.

* Artikelen in de € 5,- of € 7,50 SALE kunnen niet worden geretourneerd.

8. Persoonlijke gegevens 
Om de bestellingen te kunnen verwerken, zullen uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een relatiebeheerprogramma van HELLO HIPSTER. Daarnaast worden uw gegevens door HELLO HIPSTER aangewend voor interne marketingdoeleinden, zoals bijvoorbeeld het toezenden van mailings. Mocht u deze mailings niet meer willen ontvangen dan kunt u zich hiervoor afmelden. Wij zullen uw persoonlijke gegevens verwijderen uit ons systeem. Uw gegevens zullen niet voor commerciële doeleinden aan derden ter beschikking worden gesteld. Uiteraard hanteert HELLO HIPSTER bij het gebruik van uw persoonlijke gegevens de geldende wet- en regelgeving. 

9. Aansprakelijkheid 
HELLO HIPSTER is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de door HELLO HIPSTER geleverde producten. HELLO HIPSTER kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de eventuele gevolgen van een vertraagde levering en / of typefouten of onjuistheden in een door de klant ingevulde tekst. De aansprakelijkheid van HELLO HIPSTER beperkt zich altijd tot het bedrag van de verzonden factuur van de betreffende bestelling minus de verzendkosten. 

10. Afbeeldingen en omschrijvingen 
De inhoud van deze site is met grote zorgvuldigheid samengesteld. De artikelen in deze webwinkel worden zo duidelijk mogelijk en waarheidsgetrouw afgebeeld en omschreven. De kleuren van de afbeeldingen op de website kunnen als gevolg van beeldschermkwaliteit enigszins afwijken van de echte kleuren van de producten. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. HELLO HIPSTER is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op de website. 

11. Vragen en opmerkingen 
HELLO HIPSTER streeft naar tevreden klanten en zal haar uiterste best doen om eventuele klachten naar alle redelijkheid in onderling overleg op te lossen. Mocht u vragen, klachten, opmerkingen en/of suggesties hebben, dan stelt HELLO HIPSTER het op prijs als u dit laat weten via de mail (info@hellohipster.nl).

12. Social Media

HELLO HIPSTER houdt af en toe een winactie op FB of IG. Deze worden niet gesponsord door Facebook en/of Instagram.

Indien u mee doet aan een winactie, kan over de uitslag niet worden gecorrespondeerd.

Kleding welke via veilingen wordt verkocht (op Social Media) kan niet retour en verzendkosten zijn te allen tijde voor de klant. (tenzij anders vermeld)

 

  

Algemene Voorwaarden Hello Hipster, Fashion & Lifestyle.

HELLO HIPSTER staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 69021805. Onderstaand vindt u de algemene voorwaarden van HELLO HIPSTER.NL

Wanneer het leveringen of diensten betreft die niet via de webwinkel plaatsvinden, maar ontstaan uit bijvoorbeeld contante verkopen dan zijn de artikelen uitgesloten van deze voorwaarden. Op alle leveringen, diensten en overeenkomsten van of met HELLO HIPSTER als ook op deze voorwaarden, is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.

1.Prijzen
Alle genoemde prijzen in de webwinkel van HELLO HIPSTER zijn in euro`s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Zolang de overeenkomst niet definitief tot stand is gekomen, is HELLO HIPSTER bevoegd de vermelde prijzen alsmede de voorwaarden te wijzigen. De HELLO HIPSTER. U gaat op het moment van het bevestigen van uw bestelling automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.

2.Bestellen
Alle omschreven en afgebeelde artikelen op de website van HELLO HIPSTER die voorzien zijn van een bedrag, kunnen besteld worden in de webwinkel. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u direct een orderbevestiging per e-mail met daarin een overzicht van de bestelde artikelen, het factuurnummer en het afleveradres. Wanneer de gegevens op de orderbevestiging onjuist zijn, dan kunt u HELLO HIPSTER hierover per e-mail berichten (info@hellohipster.nl). Wanneer HELLO HIPSTER binnen 24 uur geen reactie van u heeft ontvangen, gaat HELLO HIPSTER er vanuit dat alle gegevens correct zijn. Ondanks dat HELLO HIPSTER gebruik maakt van een voorraadbeheersysteem kan het voorkomen dat een artikel is uitverkocht of gelijktijdig door iemand anders is besteld. In dit geval zal HELLO HIPSTER u hiervan zo spoedig mogelijk in kennis stellen.

3. Betalen
Wanneer de bestelling via de website van HELLO HIPSTER plaatsvindt, dient u het HELLO HIPSTER te voldoen, waarbij een online betaling via het erkende en beveiligde betalingssysteem van iDEAL onze voorkeur geniet. Indien u niet over de mogelijkheid beschikt om via iDEAL te betalen, dan kunt u kiezen voor een overboeking.
Zodra HELLO HIPSTER uw betaling heeft ontvangen, zal dit per mail aan u worden bevestigd. Hierna zal de afwikkeling van de bestelling in werking worden gesteld. Wanneer de betaling niet via iDEAL tot stand komt, maar middels een overboeking, dan brengt dit automatisch een iets langere levertijd met zich mee. Uiteraard streeft HELLO HIPSTER er naar om uw bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken. Mocht u binnen 7 dagen het bedrag nog niet hebben overgemaakt naar HELLO HIPSTER dan gaan wij er vanuit dat u afziet van uw aankoop.
Bij afhalen dient de betaling bij voorkeur vooraf via iDEAL of bank te zijn voldaan. Ook hierbij geldt, als u binnen 7 dagen uw bestelling niet heeft opgehaald dan wordt uw bestelling door ons geannuleerd.

4. Verzenden en Verzendkosten
De standaard verzendkosten voor een bestelling op de website zijn € 3,50 maar boven de € 35,- betaalt u geen verzendkosten.
De verzendkosten voor België zijn € 7,95.

5. Levering
Voor iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling. HELLO HPSTER levert bestellingen af in Nederland en Belgie. Alle bestellingen worden aangeboden op het door u opgegeven afleveradres. HELLO HIPSTER hanteert zo kort mogelijke levertijden en zal er dan ook alles aan doen de bestelde artikelen zo spoedig mogelijk bij u af te laten leveren. Alle voorradige artikelen zullen binnen 1 tot 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling bij u thuis worden afgeleverd, m.u.v. pre-orders en gepersonaliseerde artikelen.

Wanneer het pakket verzonden wordt, ontvangt u van HELLO HIPSTER een e-mail met daarin de bevestiging van de zending. Aan de gemelde en vermelde leveringstermijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Bovendien kunnen de genoemde leveringstermijnen niet leiden tot enige vorm van aansprakelijkheid. Aan het verzenden van de artikelen wordt de grootst mogelijke zorg en aandacht besteed. Al onze producten worden zorgvuldig gecontroleerd en goed verpakt voor verzending. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden welke ontstaan tijdens of voortvloeien uit het vervoer van uw bestelling door PostNL.

6. Onjuiste bezorging
Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor de vermelding van het juiste afleveradres. U wordt geacht deze gegevens bij iedere bestelling op juistheid te controleren en ze waar nodig aan te passen. HELLO HIPSTER kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van typefouten en/of het invullen van onjuiste gegevens door de klant.

7. Retourneren
U heeft het recht om de door HELLO HIPSTER geleverde artikelen (met uitzondering van gepersonaliseerde artikelen) binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren onder de volgende voorwaarden:

7.1 - Het retourrecht geldt alleen voor ongebruikte artikelen welke in originele staat verkeren en zijn voorzien van de originele verpakking met prijskaartje en een ingevuld retourformulier.

7.2 - De verzendkosten van de retourzending komen ten alle tijde voor rekening van de koper. De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling.
Indien bij het retourneren van de artikelen bovengenoemde regelgeving wordt nageleefd, zal HELLO HIPSTER het bedrag (met uitzondering van de verzendkosten en eventuele overige kosten door bijv. schade) binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen aan u crediteren.

HELLO HIPSTER behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of opzettelijk is beschadigd. Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 14 dagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door u is geaccepteerd.

8. Persoonlijke gegevens
Om de bestellingen te kunnen verwerken, zullen uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een relatiebeheerprogramma van HELLO HIPSTER. Daarnaast worden uw gegevens door HELLO HIPSTER aangewend voor interne marketingdoeleinden, zoals bijvoorbeeld het toezenden van mailings. Mocht u deze mailings niet meer willen ontvangen dan kunt u zich hiervoor afmelden. Wij zullen uw persoonlijke gegevens verwijderen uit ons systeem. Uw gegevens zullen niet voor commerciële doeleinden aan derden ter beschikking worden gesteld. Uiteraard hanteert HELLO HIPSTER bij het gebruik van uw persoonlijke gegevens de geldende wet- en regelgeving.

9. Aansprakelijkheid
HELLO HIPSTER is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de door HELLO HIPSTER geleverde producten. HELLO HIPSTER kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de eventuele gevolgen van een vertraagde levering en / of typefouten of onjuistheden in een door de klant ingevulde tekst. De aansprakelijkheid van HELLO HIPSTER beperkt zich altijd tot het bedrag van de verzonden factuur van de betreffende bestelling minus de verzendkosten.

10. Afbeeldingen en omschrijvingen
De inhoud van deze site is met grote zorgvuldigheid samengesteld. De artikelen in deze webwinkel worden zo duidelijk mogelijk en waarheidsgetrouw afgebeeld en omschreven. De kleuren van de afbeeldingen op de website kunnen als gevolg van beeldschermkwaliteit enigszins afwijken van de echte kleuren van de producten. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. HELLO HIPSTER is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op de website.

11. Vragen en opmerkingen
HELLO HIPSTER streeft naar tevreden klanten en zal haar uiterste best doen om eventuele klachten naar alle redelijkheid in onderling overleg op te lossen. Mocht u vragen, klachten, opmerkingen en/of suggesties hebben, dan stelt HELLO HIPSTER het op prijs als u dit laat weten via de mail (info@hellohipster.nl).  
(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Nieuwsbrief

Nooit meer exclusieve acties missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2017 - 2023 Hello Hipster Baby- en Kinderkleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel