RETOURNEREN

 

* Periode Kerst *

Artikelen die zijn gekocht uit de feestcollectie, moeten vóór de kerstdagen aan ons zijn geretourneerd. (in ieder geval zijn verstuurd, je ontvangt een bewijsje bij Post NL).

Van artikelen gekocht uit de de feestcollectie die de feestdagen aan ons zijn geretourneerd, kunnen wij het het bedrag niet crediteren.

 

ANNULEREN

Onder de wet “kopen op afstand” bent u gerechtigd uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst kosteloos te annuleren mits het artikel in de originele verpakking, inclusief aangehecht (prijs)kaartje, zonder sporen van gebruik, op uw kosten aan ons retour gezonden wordt.

Uitzonderingen hierop zijn goederen die volgens specificaties van u zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk (gepersonaliseerde items), of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben, bijvoorbeeld (maar niet uitsluitend) speciaal voor u gemaakte producten ook als u nog niet betaald heeft, worden er annuleringskosten in rekening gebracht met een maximum van 30% van het factuurbedrag.

Wenst u uw bestelling te annuleren dan verzoeken wij u daartoe een e-mail te sturen aan HELLO HIPSTER. Uw orderannulering zal per e-mail bevestigd worden. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en ordernummer te vermelden en eventueel de reden van retour.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

 

RETOURNEREN

Als de producten niet aan uw verwachtingen voldoen mag u volgens de wet “kopen op afstand” (zie uitleg hierboven) de producten met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking, inclusief aangehecht (prijs)kaartje, aan ons retourneren*.  

Graag van te voren een mail aan ons met wat u wilt retourneren, dan krijgt u van ons het juiste retouradres, er zijn namelijk bij bepaalde artikelen verschillende retour-adressen!

 

* Artikelen uit de SALE met minimaal 50% korting of meer kunnen niet worden geretourneerd.

* Artikelen gekocht uit de Black Friday Superdeals kunnen niet worden geretourneerd.

* Artikelen in de € 5,- of € 7,50 SALE kunnen niet worden geretourneerd.

* Periode Kerst 

Artikelen die zijn gekocht uit de feestcollectie, moeten vóór de kerstdagen aan ons zijn geretourneerd. (in ieder geval zijn verstuurd, je ontvangt een bewijsje bij Post NL).

Van artikelen gekocht uit de de feestcollectie die ná de feestdagen aan ons zijn geretourneerd, kunnen wij het het bedrag niet crediteren.

 

 

 

Het ingevulde retourformulier ('RETOURFORMULIER') graag met uw pakket meesturen. (Mocht u niet kunnen printen, is een handgeschreven notitie ook prima, als alle belangrijke gegevens er maar op staan! (ordernr. naam/adres etc). Indien deze gegevens er niet bij zitten, kunnen we de retour niet verwerken.

HELLO HIPSTER zal het reeds betaalde bedrag(incl. evt. verzendkosten) binnen 14 dagen aan u overmaken. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. 

Wij raden aan om retourpakketjes te verzenden via Track&Trace van PostNL. 

Wij zijn niet aansprakelijk voor verloren retourzendingen. Indien u er toch voor kiest om een pakketje zonder Track&Trace te retourneren en het komt niet bij ons aan, zijn wij hier niet voor aansprakelijk en kunnen uw retour dan ook niet behandelen. 

 

RUILEN (voor een andere maat)

U heeft ook de mogelijkheid om uw artikel te ruilen voor een andere maat.

U plaatst dan een nieuwe bestelling en voert de volgende code in: omruiling

U zet bij opmerkingen: omruiling en het ordernummer

Wij houden het artikel dan voor u apart. Zodra uw retourzending bij ons binnen is gekomen, wordt de nieuwe bestelling naar u verzonden, waarbij wij de verzendkosten voor onze rekening nemen. Wij kunnen u helaas niet tegemoet komen in de kosten voor het retourneren van uw originele bestelling.

U kunt alleen hetzelfde artikel wat u terugstuurt voor een andere maat ruilen.

Artikelen toevoegen aan de ruil-bestelling is om adminstratieve redenen niet mogelijk. Dan moet u voor de nieuw toegevoegde artikelen een nieuwe bestelling plaatsen (stuur ons dan even een mail, dan krijgt u van ons een code voor gratis verzending).

Stuur met uw retourzending het retourformulier mee en geef hierop aan wat het oude en nieuwe ordernummer voor de omruiling is. 

Het retourformulier vind je hier.

Helaas zien wij pas bij het verwerken van een retourzending of deze bij ons is binnengekomen.

* Uitzonderingen hierop zijn goederen die volgens specificaties van u zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk (waaronder een aantal van onze gepersonaliseerde items), of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben, bijvoorbeeld maar niet uitsluitend speciaal voor u gemaakte artikelen. In dat geval wordt het aankoop bedrag minus de kosten voor de op maat gemaakte producten aan u overgemaakt. HELLO HIPSTER behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel al is gebruikt, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of wanneer de goederen niet in originele verpakking retour zijn verzonden.

Nieuwsbrief

Nooit meer exclusieve acties missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2017 - 2023 Hello Hipster Baby- en Kinderkleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel