Shop hier de hele collectie

RETOURNEREN

ANNULEREN

Onder de wet “kopen op afstand” bent u gerechtigd uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst kosteloos te annuleren mits het artikel in de originele verpakking, inclusief aangehecht (prijs)kaartje, zonder sporen van gebruik, op uw kosten aan ons retour gezonden wordt.

Uitzonderingen hierop zijn goederen die volgens specificaties van u zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk (gepersonaliseerde items), of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben, bijvoorbeeld (maar niet uitsluitend) speciaal voor u gemaakte producten ook als u nog niet betaald heeft, worden er annuleringskosten in rekening gebracht met een maximum van 30% van het factuurbedrag.

Wenst u uw bestelling te annuleren dan verzoeken wij u daartoe een e-mail te sturen aan HELLO HIPSTER. Uw orderannulering zal per e-mail bevestigd worden. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en ordernummer te vermelden en eventueel de reden van retour.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

 

RETOURNEREN

Als de producten niet aan uw verwachtingen voldoen mag u volgens de wet “kopen op afstand” de producten met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking, inclusief aangehecht (prijs)kaartje, aan ons retourneren*.  

Het ingevulde retourformulier ('RETOURFORMULIER') graag met uw pakket meesturen. HELLO HIPSTER zal het reeds betaalde bedrag(incl. evt. verzendkosten) binnen 14 dagen aan u overmaken. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. (U krijgt hiervoor een tegoedbon twv de verzendkosten welke u bij uw volgende bestelling kunt invoeren als korting op uw bestelling)

Wij raden aan om retourpakketjes te verzenden via Track&Trace van PostNL. 

Wij zijn niet aansprakelijk voor verloren retourzendingen. Indien u er toch voor kiest om een pakketje zonder Track&Trace te retourneren en het komt niet bij ons aan, zijn wij hier niet voor aansprakelijk en kunnen uw retour dan ook niet behandelen. 

 

RUILEN (voor een andere maat)

U heeft ook de mogelijkheid om uw artikel te ruilen voor een andere maat.

U plaatst dan een nieuwe bestelling en kiest bij afrekenen voor de optie:  Betalen bij afhalen en bij verzending: Afhalen bij Winkelier

Wij houden het artikel dan voor u apart. Zodra uw retourzending bij ons binnen is gekomen, wordt de nieuwe bestelling naar u verzonden, waarbij wij de verzendkosten voor onze rekening nemen. Wij kunnen u helaas niet tegemoet komen in de kosten voor het retourneren van uw originele bestelling.

U kunt alleen hetzelfde artikel wat u terugstuurt voor een andere maat ruilen.

Artikelen toevoegen aan de ruil-bestelling is om adminstratieve redenen niet mogelijk. (Wilt u dit wel, stuur ons dan even een e-mail).

Stuur met uw retourzending het retourformulier mee en geef hierop aan wat het oude en nieuwe ordernummer voor de omruiling is. 

Het retourformulier vind je hier.

Helaas zien wij pas bij het verwerken van een retourzending of deze bij ons is binnengekomen.

* Uitzonderingen hierop zijn goederen die volgens specificaties van u zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk (waaronder een aantal van onze gepersonaliseerde items), of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben, bijvoorbeeld maar niet uitsluitend speciaal voor u gemaakte artikelen. In dat geval wordt het aankoop bedrag minus de kosten voor de op maat gemaakte producten aan u overgemaakt. HELLO HIPSTER behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel al is gebruikt, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of wanneer de goederen niet in originele verpakking retour zijn verzonden.

Nieuwsbrief

Nooit meer exclusieve acties missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2017 - 2019 Hello Hipster Baby- en Kinderkleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel